Vi stödjer par och singlar som vill utveckla sin relationskompetens. Det gör vi genom att erbjuda olika relationskurser eller personlig coaching. LoveLab har också utvecklat Relationsboxen, det praktiska verktyget för par som vill fördjupa sin kärleksrelation på hemmaplan. Vi håller även regelbundet föreläsningar om relationer.

 

LoveLab fokuserar på utveckling av goda vanor inom kärleksrelationens viktigaste områden: kommunikation, närhet och lust. Vår vision är att bidra till att ge våra kärleksrelationer större plats i våra liv.

 

Välkommen att utveckla din relationskompetens med LoveLab!


Singlar

Skaffa dig en personlig relationscoach. Utveckla din relationskompetens så att du snabbare når den kärleksrelation du längtar efter.


Du kommer efter tre samtal med en personlig relationscoach att ha:

  • Förtydligat dina egna mål med en kärleksrelation
  • Ringat in dina viktigaste utmaningar kring att skapa en varaktig kärleksrelation
  • Fått verktyg och inspiration till förändring och tagit fram din egen handlingsplan
  • Samtalat och fått stöd av en erfaren relationscoach, anpassat efter dina behov.

Tord Olsson
070 - 201 14 30
tord@lovelab.se
www.lovelab.se


Par

För er som vill ha enskild uppmärksamhet på er relation erbjuder vi coaching för par. Det innebär att vi träffar er gemensamt under ett valfritt antal tillfällen. En stor fördel är att vi som coacher själva är ett par – med kompletterande kunskaper och erfarenheter. I och med att vi coachar er tillsammans försäkrar vi oss också om att både det kvinnliga och manliga perspektivet hela tiden finns med.

 

Inledningsvis ringar vi tillsammans in var ni befinner er just nu i er relation och vad ni vill uppnå. Utifrån era behov och önskemål guidar vi er framåt genom en kombination av samtal, övningar och hemuppgifter med träning på egen hand.

 

Ni avgör målet för er relation – vi stödjer er att nå dit

Välkomna att kontakta oss för ytterligare information eller bokning av tid.


Heléne Zachrison Olsson

070 - 546 56 10

helene@lovelab.se

www.lovelab.se