Levamer är platsen där du hittar de smarta, snygga och användbara hjälpmedlen. På Levamer finns också tips & råd om var du finner information som du har nytta av. Levamer finns även på Facebook där du kan diskutera med andra om det som är viktigt för dig.

 

En annan viktig sak för oss är att hjälpa andra människor. Här stödjer Levamer Läkare i Världen som är en internationell politiskt och religiöst obunden organisation.


När man kommer upp i åren så är det naturligt att man inte är i samma form som när man var yngre. Som äldre så är det helt naturligt att man kan man behöva olika hjälpmedel för att öka sin bekvämlighet. Tyvärr så kan dessa produkter vara svåra att hitta samt att de även har en tråkig design.

 

Levamer vill vara den platsen där du som senior hittar de smarta, snygga hjälpmedlen. Vi vill också vara platsen där du hittar den information som du behöver.

 

Levamer vill också komma med tips och råd om exempelvis olika webbsidor där du kan få mer information om olika saker som du har nytta av som senior.

 

Har du frågor eller förslag på vad vi ska ta upp så hör gärna av dig.

 

Levamer kommer även att via vårt senioråd ta upp frågor som berör dig som senior och driva dessa vidare mot exempelvis myndigheter.

Levamer AB

08-23 31 50 

Box 12286

102 27 Stockholm 

Besöksadress: Fridhemsgatan 16 

info@levamer.se

www.levamer.se