Platsen för personligt växande och yrkesmässig förändring

Under snart tio år har Existens varit med och bidragit till människors personliga utveckling.

 

Vi har sett hur människors kreativitet har vaknat och hur de har gjort val och handlingar utifrån sitt eget sanna väsen. Vi har sett hur möjligheter har skapats hur stress har omvandlats till harmoni. Och hur ökad närvaro gör människor lyckliga.

 

Vi jobbar med individuell coaching, mindfulness, olika kurser och utbildningar. Flera av våra kursdeltagare har börjat som enskilda terapi eller coachingklienter för att sedan gå Coaching for Life i grupp som handlar om att leva ett fullödigare liv på alla plan.

 

Många har också förändrat sina yrkesmässiga liv i grunden genom att gå vår populära Nya Tidens Coachutbildning, som utgår från ICFs yrkesmässiga standard, etiska riktlinjer och kärnkompetenser.

 

Grunden i allt det som Existens gör är att vi gör det "på riktigt". Med det menar vi att det inte blir någon djupgående förändring om vi bara pratar om det. Vi tar med hela människan på resan. Kroppen, själen och intellektet. För tio år sedan var vi lite "flummiga" när vi sa – att enda vägen till förändring är genom kroppen. Nu nickar de flesta igenkännande. Äntligen ropar vi på Existens och gör solhälsningen.

 

Varmt välkommen hit!

Annette Forslund, VD

Annette Forslund

Existens ägare & VD

Psykosyntesterapeut & ICF Certifierad Coach

Förflutet inom näringslivet.

 

Telefon: 0734-30 38 80
annette@exi.se

 

Existens Skandinavien AB
Adolf Fredriks Kyrkogata 13

111 37 Stockholm

Tel: 08-303880
kontakt@exi.se

www.exi.se


Yoga

Yoga betyder förening av kropp, sinne och själ, och är en gammal tradition som har sina rötter i Indien.

 

Ashtangayoga

Ashtangayoga definieras ofta som en idrottslig, fysisk och dynamisk form av yoga, men är också så mycket mer än bara en övning som tänjer och stärker kroppen.

 

Gravidyoga

Att praktisera gravidyoga rekommenderas idag av nästan alla barnmorskor. Att yoga är ett fantastiskt sätt att förbereda dig och din kropp inför den kommande förlossningen.

 

Kundaliniyoga

-Återuppbyggande, stärkande yoga

En dynamisk och härlig form av yoga som passar alla, nybörjare såväl som erfarna yogis.


Mindfulness

Aldrig tidigare har tillvaron varit så fylld av göranden och måsten som idag. Livspusslet blir allt komplexare och stressen över att få ihop vardagen allt större. Mindfulness är en teknik och ett tillstånd för dig som vill minska stressen och bli mer närvarande i ditt eget liv.


Terapi

Känner du att livet snurrar på i all högre hastighet? Att du inte hinner med dig, dina behov och vad du egentligen mår bra av.Livet är nu så vänta inte med att vända blicken inåt, öppna upp och se vad det är som blockerar dig och hitta de omedvetna hinder som gör att du inte kan leva det liv du vill.


Jobbcoaching

Är du arbetssökande och vill ha en personlig jobbcoach med hjärta och hjärna?

 

Oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet så kan det kännas tungt och ensamt att söka jobb. Då kan den avgörande skillnaden vara att ha någon som stöttar, vägleder och inspirerar dig att uppnå dina mål och hitta ditt drömjobb.

 

Har du svårt att hitta ett jobb som matchar dina kvalifikationer? Vill du ändra riktning i ditt yrkesliv? Har du precis avslutat dina studier? Eller vill du starta eget? I så fall kan du få gratis jobbcoaching av Existens utbildade jobbcoacher.