Kvinnans Tao erbjuder kunskap och verktyg för att öka ditt välbefinnande! En träning för att öka lust, medvetenhet och livskraft. Ett utrymme i dig själv där du kan lägga grunden för en bättre hälsa och en större medvetenhet om dig själv, din kropp och din livsenergi, Och sist men inte minst får du lära känna din feminina essens samt öka din förmåga till sexuell njutning.

 

Min Bok "Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!" finns att beställa på Pistill.

 

Ur innehållet:
• Taoism och sexuell qigong för kvinnor
• Varför och hur du kan kultivera din sexuella energi
• Vikten av bra hållning och grundning
• Din yin-natur och den feminina essensen
• Kvinnans anatomi och erotiska zoner och flöden
• Träning av bäckenbotten
• Baskunskap om stress, hormoner och menopausen
• Självreflektion och medvetenhet om sinnets kraft

 

Håller regelbundet föredrag och kurser i Kvinnans Tao.
Läs mer på www.kvinnanstao.se


Exempel på teman på föredrag:

Kvinnans Tao: Ta till vara din livsenergi!
Kroppen har en naturlig förmåga till njutning. Att få medveten tillgång till och transformera din lust till livskraft är grunden för denna taoistiska träning.

 

Kvinnans anatomi och erotiska zoner och flöden!
Varför har kvinnans underliv förblivit ett mysterium så länge och vad
vet egentligen den "riktiga" forskningen om kvinnans anatomi och ejakulation?

 

Knip för hälsa och välbefinnande!
I det gamla Kina ansågs ett starkt underliv främja god hälsa, ungdomlighet och en spänstig och fuktig slida även som äldre.

 

Bli vän med dina hormoner!
Genom att stärka kontakten med dina körtlar kan du hjälpa och stärka hormonsystemet.


Köp Irenes bok KVINNANS TAO

329:- på pistill.se

Köp boken online>>


Vi rekommenderar Irene under Specialister/Yrkescoach, Massör & Qigonginstruktör. Områden/Sexlust och Föreläsare
Behandlingar

Meta-Coaching
Hjälper dig att se din potential tydligare, lyssna till ditt hjärtas längtan och känna det som verkligen är viktigt och betydelsefullt för dig. Visar vägen till både medvetenhet och den energi som krävs för att ta ansvar för och förverkliga dina drömmar. Meningsfullhet och handlingskraft i förening.

 

Voice Dialogue
Detta är ett mycket kraftfullt verktyg för personlig utveckling. Metoden är enkel, klargörande och magisk. Ofta blir det början till en djupgående transformerande process, där självacceptans, upplevelse och medveten närvaro är ledsagare.

 

Massage
När du får massage eller behandling av mig använder jag alla mina kunskaper utifrån ditt problem eller dina behov och önskemål. Det kan vara en rejäl och djupgående behandling för att mjuka upp spända muskler eller fokus på att fördjupa andning, smälta känslor och skapa flöde, avslappning och balans.

 

Chi Nei Tsang – kinesisk helande magmassage
En behandling direkt på de inre organen i buken. Spänningar, oro och stress har en tendens att sätta sig i magen. Genom olika grepp och tryck hjälper man den att släppa spänningar. Funktioner som matsmältning, tarmtömmning och blodcirkulation kan då fungera mer tillfredsställande.
Fokus ligger även på att fördjupa andning, smälta känslor och öka kontakten med ditt inre. Du vidgar ditt livsutrymme, medvetenhet och avslappning.

 

Läs mer om olika behandlingar på www.bodycoach.nu


Om Irene Andersson

Friskvård och alternativa terapier har länge varit mitt stora intresse. Genom åren har jag utbildat mig i såväl massage och kroppsterapi som qigong, yoga, meditation samt shamansk visdom, personlig utveckling och coaching. Har mer än femton års yrkeserfarenhet i branschen. Är utbildad på Tao Garden Thailand samt tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Idag håller jag kurser i Tao Yoga och Qigong för kvinnor samt coachar och ger behandlingar. Jag är certifierad qigonginstruktör av Mantak Chia sedan 1998 och en av grundarna av Qigonginstitutet. Massör sedan 1991 och certifierad Meta-Coach av ISNS (2009) och har studerat för L. Michael Hall, Ph.D. Använder även Voice Dialogue, en transformerande psykologisk metod, och har tränat direkt för Hal och Sidra Stone. Erbjuder mina tjänster både till företag och privatpersoner.

 

Läs mer om Irene på www.bodycoach.nu

 

"Olika tekniker är verktyg på vägen till samma mål: att bli den bästa versionen av oss själva. Min respekt och tilltro för kroppens och sinnets egna självläkande förmåga har bara ökat genom åren och jag ser det som min uppgift att hjälpa till att skapa utrymme för den kraften att verka!"

 

Varmt Välkommen!